Uppdaterad: 05/16/2024

Drakfjëll + Draksnäll = Sant <3

Vi tror på teamwork och att vi alla kan skapa en ljusare framtid om vi bara samarbetar. "Ingen kan göra allt men alla kan göra något".
Här nedan berättar vi om några av dom saker vi gör för att hjälpa till.

Vi hjälper Start-ups

Vi vill att fler ska våga ta chansen att följa sina drömmar! Som start-up kan det vara lite tufft i början, men att investera i sitt varumärke med logotyp och webbplats är otroligt viktigt om man vill synas och lyckas.

Därför erbjuder vi smarta paketlösningar för dig som startat nytt företag! Du får ett extra bra pris hos oss, och dessutom ger vi dig möjlighet att dela upp betalningen så att du inte behöver ta "hela smällen" på en och samma gång.

Miljövänligt webbhotell

Vi väljer att använda oss av Oderland, både till oss själva och till våra kunder. Dom har inte bara blixtsnabba och säkra servrar, alla deras servrar är virtualiserade och drivs av miljömärkt el! Läs mer om deras miljöarbete på Oderlands webbplats.

Vi älskar naturen

Naturen är vårt hem, därför behöver vi hjälpas åt att skydda den. Vi skänker varje månad pengar till Naturskyddsföreningen och deras fantastiska arbete för att skydda och bevara våra svenska djur och natur.

Säg hej
cross