Uppdaterad: 06/25/2024

Det här kan du förvänta dig som ny kund!

Överväldigad av allt vad en ny webbplats innbär? Oroa dig inte, vi har din rygg!

I den här artikeln visar vi dig i tre steg hur processen ser ut när du blir kund hos oss och vad du kan förvänta dig.

1. Ett bra "hus" kräver ett stabilt fundament

Vi börjar med en intervju där vi bollar tankar och idéer med varandra och ser till att vi är på samma spelplan innan vi påbörjar arbetet.

Tell us about yourself!

Vi vill höra om dig och din historia, dina visioner och önskemål och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Strategi och stabilt fundament

När vi väl fått en bra överblick av projektet kommer vi att ta fram en strategi för hur vi når målet samt presentera lösningar för att säkra ett stabilt fundament.

2. Inspirerad eller inspireras - that's the question!

Antingen inspirerar vi dig med något nytt eller så utvecklar vi din vision. Du kommer kunna följa arbetet via en länk. Men innan vi börjar skissa kommer vi att diskutera om följande:

Grafisk profil

Finns det en grafisk profil som vi ska utgå ifrån eller vill du att vi skapar en? (Färg, form, känsla, typsnitt.)

Media

Har du egna bilder och filmer eller vill du att vi fixar det? Det finns två sätt vi kan göra det på: Antingen via en stocksida eller att bistå med fotograf om du vill ha det där lilla extra.

Text

Antingen utformar vi skissen tillsammans med din befintliga text, eller så använder vi oss av tillfällig s.k. "dummy"-text.

Atmosfär och känsla

Vid detta laget ska vi redan ha fått en bra känsla av vilken atmosfär och användarupplevelse vi ska utgå ifrån när vi tar fram en skiss.

3. Utveckling + Test + Godkännande = Publicering

Efter ditt godkännande kommer vi att utveckla webbplatsen och testa den genom olika enheter (mobil, surfplatta och dator) för att säkerställa funktion och att allt ser ut som det ska. När vi väl godkänt från vår sida behöver du göra detsamma innan vi går live.

Drift och förvaltning

Vi rekommenderar att du låter oss hantera drift, hosting och support för sajten för att säkerställa en perfekt driftsupplevelse. Om du föredrar att hantera sidan själv, erbjuder vi mer än gärna vägledning och support vid behov.

Sökmotoroptimering & Konverteringsoptimering

Din webbplats kommer att sökmotoroptimeras redan från början med en grundläggande teknik och struktur. Vi erbjuder även vidare optimering för driva in mer trafik och omvandla leads till kunder.

Säg hej
cross