Uppdaterad: 03/17/2023

Skräddarsydda lösningar

Bokningssystem, e-butik, utbildningsportal, automatiseringar, synkroniseringar m.m. Ett axplock av vad vi kan!

Sedan 2020 har vi integrerat olika typer av system på våra kunders webbplatser, vi har både underhållit system samt undervisat kunder som önskar lära sig att hantera systemen på egen hand.

E-butik

Vi jobbar med WooCommerce av samma anledning som vi jobbar med WordPress. Det är dom största systemet av många olika skäl. Det främsta är att dom är gratis, och det är enkelt att skräddarsy både design och teknik som man själv vill ha det. Integration av olika betalningslösningar, som t.ex. fakturautskick, Swish och delbetalningar, har aldrig varit ett bekymmer. Vi har även undervisat våra kunder i hur dom kan sköta sin e-butik på egen hand.

Automatisering och Synkronisering

Ibland kan det vara så att våra kunder önskar en viss typ av automatisering som måste fungera problemfritt 24/7 alla dagar i veckan. Det kan vara något så simpelt som mailutskick, back-up eller uppdateringar.

Zapier

Vi har även erfarenhet av att skapa skräddarsydda scheman tillsammans med Zapier. När t.ex. något uppstår utanför kundens webbplats så kan vi trigga något specifikt på webbplatsen.

Back-end lösningar med ACF

Tillsammans med ACF (Advanced Custom Fields) kan vi bl.a. skapa en användarvänlig miljö för kunden i back-end. Det kan vara något så simpelt som att lägga till eller ta bort personal, eller att ändra pris på en tjänst eller produkt genom "två knapptryck".  Kunden behöver aldrig gå in och pilla i designen och riskerar inte att förstöra något.

Bokningssystem

Vi har integrerat/arbetat med olika typer av bokningssystem som anpassats för våra kunder inom  restaurang, hotell, skönhet, yoga, naprapati m.m. Många gånger har det handlat om ett önskan från kundens sida, där vi först suttit oss in i systemet och uppfyllt kundens önskemål, och därefter lärt ut det vidare till kunden.

Sirvoy

Är ett populärt bokningssystem för hotell och vandrarhem som vi jobbat med samt undervisat våra kunder i.

WondR

Är ett kraftfullt system för träningsbranschen som vi jobbat med och undervisat våra kunder i.

Utbildningsportal

LearnDash är den kraftfullaste utbildningsportalen (LMS - Learning Management System) för WordPress som vi skräddarsytt åt våra kunder och undervisat i hur man administrerar systemet, att lägga till kurser och att skapa prov.

Övrigt

Vi har även erfarenhet av andra integrationer som Google Analytics, GTM, Swish, Bamboora, Stripe, chatfunktion, script, API m.m.

Säg hej
cross