Logotyp & Grafisk design.

Ett företag är inte komplett utan en logotyp! Vi designar både nya logotyper och fräschar upp din gamla om du har tröttnat. Vi erbjuder också design av visitkort, menyer, dekaler, grafiska inslag till din webbplats, flyers och affischer m.m.

Design av logotyp

När vi tar fram en logotyp är det viktigt för oss att den ska kännas som din, därför bollar vi gärna våra idéer med dig under hela designprocessen, och du som kund får styra riktningen.
Processen består av flera steg från skisser till färdig logga. Här jobbar vi fram rätt känsla genom form, typsnitt och färg.

Grafisk design

Vi erbjuder design av trycksaker för ditt företag. Vi kan också ta fram personliga element till din webbplats som t.ex. ikoner och illustrationer.
Design av trycksaker
Grafik till webbplats

Så här tar vi fram din nya logotyp

1. 

Skisstadiet

Ni delar idéer, önskemål och eventuella inspirationskällor med oss. Vi tar fram flera olika idé-skisser, ni väljer vilken riktning som känns bäst och har även möjlighet att komma med ytterligare önskemål under processen.

2. 

Vektorisering och typsnitt

När vi kommit överens om en skiss så vektoriseras logotypen, den ritas digitalt. I det här stadiet väljer vi också ett passande typsnitt.

3. 

Färgsättning

Sist men inte minst så ska logotypen färgsättas. Kanske har ditt företag redan en eller flera signaturfärger, om inte så tar vi fram det tillsammans.

4. 

Filerna skickas till dig

När logotypen är färdig och godkänd så skickar vi den till dig i alla filformat du önskar och kan tänkas behöva.
Svart pil
Alla tjänster
Säg hej
cross