Sökmotoroptimering.

Att dominera sökresultaten på vissa nyckelord är hur enkelt som helst. Men när det kommer till nyckelord med högre konkurrens krävs det lite mer finess.
Med hjälp av rätt verktyg, kunskap och tålamod har vi hjälpt våra kunder att generera miljontals kronor.

SEO-analys

Vi genomför en djupanalys av er webbplats hälsa och presenterar en sammanställning över rekommenderade åtgärder och insatser.
Teknisk analys / Site audit
Nyckelordsanalys

On-page SEO

Med on-page SEO optimeras webbplatsen för att ge bästa möjliga synlighet i sökmotorresultaten samt öka det organiska kundflödet till webbplatsen.
Optimering av innehåll
Länkar och metadata

Off-page SEO

Off-page SEO sker utanför webbplatsen och handlar bl.a. om att ta reda på vilka bakåtlänkar konkurrenterna använder sig av.
Länkbyggnation

Teknisk SEO

Den tekniska sökmotoroptimeringen handlar om att optimera olika tekniska rankingfaktorer som struktur, hastighet, säkerhet, indexering och responsivitet.
Optimerad sidhastighet
HTML-struktur

SEO-avtal med månadsrapporter

Med ett SEO-avtal arbetar vi kontinuerligt med att dominera sökresultaten på era önskade nyckelord och generera ett högre och mer kvalitativt trafikflöde.
Månadsrapporter genereras där du kan följa utvecklingen av trafiken samt nyckelordspositioner i sökresultaten.

SEM

Search Engine Marketing (SEM) är betald marknadsföring där vi med hjälp av annonser i t.ex. Google Ads ökar synbarheten på era önskade nyckelord.
Betalda annonser

SEO Copywriting & SEO Content

Med SEO Copywriting utformar vi textinnehållet på en webbsida med en konverterande strategi. SEO Content är strategin som avvänds för att reda på sökvolymer och konkurrens kring nyckelord, relaterade nyckelord och sökfraser.
Checkbox
SEO-avtal och månadsrapporter
Checkbox
Google Analytics & Google Data Studio
Checkbox
CRO (konverteringsoptimering)
Checkbox
Copywriting & Content
Svart pil
Alla tjänster
Säg hej
cross