Uppdaterad: 05/29/2024

En webbyrå i Sundsvall som kan WordPress!

Vi är en fullservice webbyrå som tillhandahåller omfattande tjänster inom WordPress och synbarhet på webben m.m.

Letar du efter en webbyrå i Sundsvall som kan webbdesign och specialiserar sig på WordPress m.m.? Så bra! Vårt team är här för att hjälpa till.

Skillnaden mellan oss och andra webbyråer i Sundsvall

Att välja rätt webbyrå i Sundsvall som kan webbdesign, SEO och WordPress kan vara en utmaning. Därför är kan det vara bra att jämföra mellan olika webbyråer och vi vill med detta inlägg snabbt kunna informera dig om vad som skiljer oss från andra webbyråer i Sundsvall.

Vi utgår från att alla webbyråer erbjuder kvalitet och strävar efter goda relationer. Men vissa punkter brukar inte vara så självklara.

 1. Hos oss har du allt på ett och samma ställe.
 2. Vi sökmotoroptimerar alla webbplatser redan från grunden.
 3. Våra webbplatser är snabbare än genomsnittet.
 4. Vi använder oss enbart av licenserade premiumverktyg.
 5. Vi har fullständiga rättigheter och arbetar enbart med lagliga tekniker.
 6. Vår leveranstid är snabbare än genomsnittet oavsett om det gäller att skapa eller supportera.
 7. Vi erbjuder sylvassa hostingavtal för nästan alla möjliga ändamål till högsta kvalitet, säkerhet och hastighet.
 8. Vi har ett enormt nätverk med specialister som vi samarbetar med vid olika öndamål.

Vi är en webbyrå i Sundsvall som hyrs in av andra byråer

Vi har under flera års tid skapat, förädlat och förvaltat webbplatser åt företag i Sundsvall och över hela Sverige. Vi blir ofta inhyrda av andra webbyråer för webbutveckling, serverhantering, anpassade lösningar m.m.

Hög kvalitet behöver inte kosta skjortan!

Det är busenkelt att bygga en hemsida! Nästan vem som helst kan göra det. Men att bygga den på rätt sätt som Google älskar kräver expertis. Vårt syfte med Drakfjëll är att kunna erbjuda högkvalitativa webbplatser som passar de flesta plånböcker.

Det som drar iväg på kostnaderna

Allt grundar sig i vad du har för kravbild med din vision och hur lång tid det tar att utveckla saker och ting såklart. Som kund kan det vara svårt att förstå vad olika moment kostar.

Det som vanligtvis drar iväg på kostnaderna är specialanpassningar och detaljer kring design m.m.

Älskad av Google, hatad av.. konkurrenter?

Hatad är ett starkt ord! Men att dominera sökresultaten bland konkurrenter är en utmaning som vi fullkomligt älskar! Under alla våra år som vi arbetat med sökmotoroptimering i Sundsvall har vi genererat miljontals kronor åt våra kunder med tekniker och kunskaper som de flesta webbyråer saknar.

Skräddarsydda lösningar tillsammans med WordPress

Vi har skräddarsytt flertalet olika lösningar till våra kunder som inte bara underlättat deras ägande av en webbplats men också fixat bättre och starkare system så att dom har kunnat generera mer intänkter. Här nedan är ett axplock av det som vi har arbetat med:

 • E-butik (WooCommerce)
 • Automatisering och synkronisering (Zapier)
 • Advanced Custom Fields
 • Bokningssystem (Sirvoy, WondR, Bokadirekt, Voady m.m.)
 • Utbildningsportal (LearnDash)
 • Google Analytics, Swish, Bamboora, Stripe, chatfunktioner, script, APIer m.m.

Serviceavtal eller support till humana priser

Fokusera på det du är bra på så gör vi detsamma! Vi vill underlätta ditt ägande av din WordPress webbplats så mycket som möjligt så att du kan fokusera på det som du tycker är kul!
Med ett serviceavtal eller support när du behöver kan du känna dig trygg i att du aldrig behöver oroa dig för din webbplats. 

Vi har din rygg 24/7, alla dagar i veckan!

Våra serviceavtal med hosting av webbplats kan du känna dig trygg med  automatiska back-ups, anti-virusskydd, brandvägg och hackerskydd. Saker som bara måste fungera. Eller hur? Vi ser till att säkra din webbplats med hängslen, livrem och och lim i kalsongerna så att säga 😉

Webbyrå i Sundsvall som kan WordPress

Drakfjëll - En webbyrå som behövs

Vi vet att detta är en bransch där man går över gravar för pengar och många av våra kunder har tidigare blivit lurade på pengar eller behandlade på ett dåligt sätt av andra webbyråer.

En annan sak som vi uppmärksammat är att majoriteten av alla hemsidor har en undermålig konstruktion, erhåller många felkoder och säkerhetsbrister. Detta innebär inte bara att hemsidor riskerar att krascha eller bli hackade men även bestraffas av sökmotorerna.

Med vår lojalitet och medmänsklighet strävar vi efter väl utförda arbeten inom digital marknadsföring och att hålla en hög nivå på kvalitet och service oavsett om man är en liten eller en stor kund. Då vi insåg att detta inte är ett faktum idag föddes Drakfjëll - en webbyrå som behövs!

Vanliga frågor och svar

Här nedan listar vi några vanliga frågor och svar.

Varför väljer majoriteten WordPress?

Hur hamnar man först på Google med sina tjänster i Sundsvall?

Vad betyder hosting?

Säg hej
cross